woensdag 28 november 2012

Ajax pakt uit!

Nog even en het is weer zover, de Sint komt naar Nederland!

De schoen speelt een redelijke hoofdrol in het Sinterklaasfeest en Ajax haakt daar leuk op in met haar webshop en de voetbal schoen. Tegenwoordig is het sinterklaasfeest een familiefeest en zetten kinderen hun schoen klaar vanaf het moment dat de Sint in het land is aangekomen. Traditioneel wordt de schoen bij de haard gezet, want Zwarte Piet komt vanaf het dak door de schoorsteen naar binnen. In woningen zonder schoorsteen wordt de schoen veelal voor de verwarming, bij de voordeur of bij de achterdeur gezet. De volgende dag vinden de kinderen dan wat lekkers in hun schoen. Het wordt op prijs gesteld als de kinderen ook wat terugdoen, en dus leggen ze vaak een tekening, een wortel, hooi of suikerklontjes bij de schoen.Al met al een leuk feest van cadeau en geschenken en we dachten we gaan eens kijken wat in relatiegeschenken land daarmee gedaan word. We vonden een leuk voorbeeld in de merchandising shop van Ajax!

Waarmee zal Ajax gaan uitpakken?

Wanneer we op de fanshop kijken dan zien we dat ze echt hun best hebben gedaan om de Ajax merchandising shop leuk aan te kleden.   





Binnen de webshop is er een speciale Sinterklaas sectie opgericht om de kleine Ajax fans leuk te kunnen verrassen! We vinden dit echt mooi doorgevoerd met een echte Ajax sinterklaas jute zak en de voetbalschoentjes met cadeau's