donderdag 31 mei 2012

ek actie albert heijn 2012


Beleef het EK met AH

101 relatiegeschenken zag dat AH ook een EK actie heeft! Dit jaar haakt AH in op de stijd tussen de seksen. Het wordt nu voor eens en altijd bepaald wie de wedstrijden van het Nederlands elftal het beste kan voorspellen: de mannen of de vrouwen. Je kan makkelijk meespelen op Facebook. Hiervoor heeft AH een leuke flashapplicatie laten ontwikkelen.

Relatiegeschenken van AH

Uitleg van de actie

Heb je een voorspelling gedaan? Daag dan je vrienden uit, je vriendinnen, de buurman of collega's voor een persoonlijk vriendenduel. En de inzet bepaaal je helemaal zelf! Bijvoorbeeld: Wie verliest moet de hele week de boodschappen doen. Of diegene moet het bier betalen tijdens het EK.

Het leuke en slimme element in deze actie is de stijd tussen de mannen en de vrouwen. Daarnaast brengt onze groot grossier leuek relatiegeschenken. de voorspelbretels, de voorspelhoed en de voorspelsjaal. Op deze manier kun je uiten dat je oranje steunt! Maar daarnaast kun je via deze relatiegeschenken laten zien wie je steunt. De mannen of de vrouwen!



101 relatiegeschenken heeft ook leuke product ideeën voor oranje. U kunt ook ons standaard oranje assortiment raadplegen


AH heeft een reclame laten ontwikkelen om de strijd te promoten! Kijk hieronder voor de video!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten